We zijn er voor al je vragen en opmerkingen!

Contact via mail en niet via de telefoon

Wilt u contact met ons, dan prefereren wij allereerst dat u via de mail contact met ons opneemt. Wij behandelen dagelijks de mail en regeren dan op uw vragen. Wilt u ons toch telefonisch benaderen? Dat kan, u kunt dan contact opnemen met WijSolar op telefoonnummer: +31475-318643.

Wij kiezen er bewust voor om geen telefonische ondersteuning te bieden. Waarom? Omdat het ons doel is om onze diensten voor een zo laag mogelijke prijs en zo efficiënt mogelijk aan jou aan te bieden. We werken daarom niet met een duur call center. De besparing hiervan kunnen wij rechtstreeks doorgeven aan jou — hierdoor krijg jij bovengemiddeld veel waar voor je geld!

Bovendien heeft e-mail zich ook bewezen als een veel geschikter medium om ondersteuning te geven. Aan de hand van de vraag kunnen we goed beoordelen wie de meest geschikte persoon is om jouw vraag te beantwoorden, zodat jij altijd verzekerd bent van het beste antwoord. Ook kunnen we beter prioriteit geven aan de vragen die dat nodig hebben. Ten slotte kunnen we je ook meteen — op maat — antwoord geven op de vraag die je stelt, zodat je het probleem kunt oplossen.

Ik zou daarom graag voor willen stellen om te proberen om de vraag per e-mail op te lossen.