Wie zijn wij?
Zonnepanelen-wassen is sinds kort onderdeel van WijSolar. Na een jaar heeft proponi het gehele concept laten overnemen door de deskundigheid van WijSolar. De opzet is vooralsnog ongewijzigd. Wel zijn er plannen om de opzet van zonnepanelen-wassen.nl aan te passen. Hierover volgt later meer info.

Sinds de lancering zijn er veel offerteaanvragen geplaatst via onze site en hebben we veel tevreden consumenten. Zonnepanelen-wassen brengt bedrijven en consumenten in verschillende markten bij elkaar.
Bij zonnepanelen-wassen gaat het om het wassen / reinigen van zonnepanelen. Met als doel om de opbrengst van deze zonnepanelen maximaal te verhogen. Het bedrijf achter zonnepanelen-wassen is een klein bedrijf met enkele enthousiaste medewerkers. Onze medewerkers staan voor kwaliteit van de offerte aanvragen, en willen zowel voor de consument als de bedrijven zich maximaal inspannen om goede opvolging van de aanvragen te realiseren.

Goede samenwerking
Het succes van onze dienst is te danken aan onze goede samenwerking met zonnepaneel specialisten en aanverwante bedrijven in de reinigingssector. Dit in combinatie met een goed team specialisten maakt dat U uw orderportefeuille kunt uitbreiden met nieuwe klanten. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening elke dag verbeteren.

Wat doen wij voor u?
Bent U op zoek naar een specialist op het gebied van zonnepanelen wassen, plaats dan geheel vrijblijvend een gratis een offerteaanvraag om uw zonnepanelen te laten wassen. Wij zullen ervoor zorgen dat U offertes aangeboden krijgt. En dat geheel gratis.

Zonnepanelen-wassen.nl brengt vraag en aanbod en kennis bij elkaar op één website.