Hier lees je de ervaringen van de consumenten en bedrijven die met zonnepanelen-wassen.nl werkte. 

John

Ik ben tevreden over www.zonnepanelen-wassen.nl. Ik ben enorm tevreden met jullie service, er komt werk uit. Wel loop ik tegen het feit dat klanten een zinloze aanvraag doen en gelukkig kan ik de offerte dan reclameren. Als ik een offerte terugstuur reclameren jullie hem zonder verdere vragen en dat stel ik ook zeer op prijs. Verder vind ik het ook prettig om de aanvragen even stop te zetten zodra ik het mij uitkomt.

JohnGlazenwasser Vierakker
Peter

Echt een aanrader voor iedereen die meer omzet wil genereren. Heb een glazenwasser bedrijf en met zonnepanelen schoonmaken heb ik meer omzet kunnen realiseren. Zonnepanelen-wassen.nl bedankt.

PeterGlazenwasser bedrijf
Miriam

Ben tevreden over Zonnepanelen-wassen.nl Ik ben enorm tevreden met jullie service, er komt werk uit. Met zinloze aanvragen doen jullie niet moeilijk en kan de offerte aanvraag zonder al te veel problemen ongedaan maken.

MiriamSchoonmaak bedrijf - Leeuwarden
Rien

Mijn klantenkring wordt steeds groter door gebruik te maken van Zonnepanelen-wassen.nl. Onze naam groeit hierdoor in onze regio. Dit heeft voor heel het bedrijf een positief effect op de omzet.

RienDirecteur Island Solar
Henri

Vanaf de allereerste dag werken wij met veel plezier samen met zonnepanelen-wassen.nl. De offerte aanvragen zijn kwalitatief goed en stromen nu automatisch binnen.

HenriHenriwas