Werkwijze
Voor het reinigen van de zonnepanelen gebruiken wij een GEKKO robot. Deze uit Zwitserland afkomstige robot reinigt veilig en grondig uw zonnepanelen. Door de zuignappen en sensoren verplaatst de robot zich veilig voort over het paneel.

Voor het reinigen wordt gebruik gemaakt van osmose water, waardoor reinigingsmiddelen overbodig zijn en het een milieu vriendelijke manier van werken is. Onze auto is uitgerust met een osmose installatie, hierdoor kunnen wij te allen tijde het leiding- of grondwater omzetten naar osmose water voor een perfecte reiniging. Het water, samen met de roterende borstel, zorgen er dan ook voor dat uw panelen grondig worden gereinigd zonder deze te beschadigen.

Met behulp van onze hoogwerker brengen wij de robot op het dak, van daaruit bedienen wij de robot. Wij betreden het dak geen enkele keer tijdens de reiniging, maar hebben op deze manier toch een goed overzicht in het reinigingsproces.

Om uit uw zonnepanelen het maximale rendement te halen adviseren wij 1x per jaar uw panelen te reinigen. Met name in de agrarische sector zijn de panelen enorm vervuild. Doordat de panelen vervuild zijn zal het rendement lager zijn waardoor u geld mis zult lopen. Laat daarom uw panelen elk jaar een keer reinigen, het is zeker de moeite waard!

Haal het maximale rendement
uit uw zonnepanelen.
Laat ze minimaal 1x per jaar
professioneel en grondig reinigen.


Zonnepanelen wassen

Telefoonstraat 8
5428 GJ Venhorst

tel: 06-22941712
E-mail: info@zonnepanelen-wassen.nl
Zonnepanelen wassen

Telefoonstraat 8
5428 GJ Venhorst

tel: 06-22941712
E-mail: info@zonnepanelen-wassen.nl
zonnepanelen wassen zonnepanelen

venhorst

boekel

Werkwijze
';
';
×
navigatie